Nieuwtjes

Martien Meiland gaat nieuw programma presenteren

Kasteeleigenaar Martien Meiland gaat een nieuw programma presenteren voor SBS6. Dat laat de zender weten door een leuk filmpje op Instagram.

“Jullie hebben het wellicht al vernomen: er komt een heel nieuw programma op SBS6 en het heet Cash or Trash en ik word de presentator” , vertelt Martien in een filmpje op de Instagram-pagina van de zender. Het is de eerste keer dat Martien een programma gaat presenteren.

Ook interessant: Cora en Berend Jan begonnen een camping in Frankrijk

Tussen Kunst en Kitsch

Eerder praatte de realityster van Chateau Meiland al zijn mond voorbij en vertelde hij binnenkort een programma te gaan presenteren. Nu heeft ook de zender het bevestigd. Het programma heeft flink wat overeenkomsten met de NPO-hit Tussen Kunst en Kitsch. “Heb jij nog een mooi erfstuk, unieke verzameling of bijzonder object dat je wilt laten taxeren en verkopen? Geef je dan nu op en wie weet sta jij binnenkort oog in oog met onze vijf handelaren en ga je met een lekker geldbedrag naar huis!”, schrijft SBS op hun website. Wanneer het programma begint, is nog niet bekend.

Lees ook: Stefanie: ‘We lopen de camping op en nemen ons meisje mee naar huis’

Nieuw seizoen

Wie niet genoeg kan krijgen van de Meilandjes kan vanaf 26 augustus weer kijken naar een nieuw seizoen van Chateau Meiland. In deze serie zet Martien samen met zijn familie een bed and breakfast op in Frankrijk. Het eerste seizoen werd door bijna een miljoen kijkers bekeken.

Foto: Tom van Hattum

Reageer op dit artikel