marlijn weerdenburg

Marlijn Weerdenburg ‘enorm opgelucht’ na onderzoek in ziekenhuis

Marlijn Weerdenburg is enorm opgelucht na een hersenscan in het ziekenhuis te hebben gehad. Dat laat ze weten op Instagram.

Aneurysma vrij

“Ik heb getwijfeld of ik het wil delen of niet. Maar dan toch besloten om dit te delen en het te vieren”, begint de presentatrice haar verhaal.
“Mijn hoofd is aneurysma vrij. Dat hoorde ik vandaag in het ziekenhuis. Omdat mijn moeder overleed aan een aneurysma en het erfelijk kan zijn, liep ik 3 jaar lang met twijfels en onzekerheid. Wilde ik het laten onderzoeken, wilde ik het überhaupt weten, want stel dat het nou op een plek zou zitten waar ik niet geopereerd kon worden. Het was een lastig vraagstuk.”

Opluchting

Marlijn schrijft dat de twijfel steeds zwaarder begon te wegen. Hierdoor besloot ze toch een afspraak te maken met de neuroloog. “Toch die scan laten maken. En nu dus: enorme opluchting. Ik weet het, je kan elke dag door een tram aangereden worden, maar dit uitsluitsel voelt als een extra kans in het leven. Nog meer genieten, nog meer ontspannen, nog meer ontdekken! Ik ben er klaar voor!”

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de moeder van Marlijn overleed na een kort en plotseling ziekbed. De presentatrice was toen 38 weken zwanger van haar zoon Sammie.

Bron: Instagram
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.