marieke elsinga

Marieke Elsinga geeft update na bevalling: ‘Alsof je lichaam er aan de onderkant uitvalt’

Afgelopen november beviel Marieke Elsinga van haar eerste kindje Jip. Nu laat de presentatrice weten hoe het met haar gaat.

Bekkenbodem

In een interview met RTL Boulevard kijkt Marieke terug op haar bevalling en kraamperiode. “Ik voel me goed, maar ik wil soms een beetje te veel”, legt ze uit. “Laatst had ik toch wel een beetje een te lange wandeling gemaakt. Toen voelde het echt, nou ik noem het een zware kut. Het gevoel dat je hele lichaam er aan de onderkant uitvalt. Dat kan eigenlijk mijn bekkenbodem nog niet aan.”

Bevalling

Marieke vertelt dat ze het liefst thuis wilde bevallen, maar toch naar het ziekenhuis moest. Het kindje bleek namelijk in het vruchtwater gepoept te hebben. Over de bevalling zegt ze: “Tuurlijk is het een pijnlijke exercitie, maar het is ook iets heel moois. Maar het is ook een beetje om te kotsen hoor, als vrouwen dat zeggen.”

Hoewel ze voorlopig nog niet hoeft te werken, heeft de radio-dj wel veel zin om weer aan de slag te gaan. In februari zal ze weer samen met Mattie de ochtendshow bij Qmusic presenteren.

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.