Bibian Mentel en partner Edwin Spee

Man Bibian Mentel over nieuwe vriendin: ‘Hoop dat het lang duurt’

Onlangs maakte Edwin Spee, de weduwnaar van de in maart overleden Bibian Mentel, bekend een nieuwe liefde te hebben. In een interview met Shownieuws vertelt hij hierover.

Toekomst

“Als je in een relatie zit en je bent 18 jaar, dan praat je anders over de toekomst dan als je 56 bent”, vertelt Edwin. “Ik ben meer zoals Bibian was: carpe diem, leef bij de dag. Je weet: er kunnen zoveel dingen gebeuren in je leven die de toekomst weer veranderen. We zijn vooral heel erg bezig met nu genieten en we zien wel wat de toekomst brengt. Maar het is wel zo leuk dat ik hoop dat het lang duurt. Want ik kan echt gewoon heel fijn met haar praten en naast mijn verdriet ben ik ook heel veel momenten weer gelukkig. En dat is een fijn gevoel, gelukkig zijn.”

Geen concurrentie

Volgens Edwin gaat Mandy heel goed om met haar positie als ’tweede vrouw’ in zijn leven. Hij heeft het nog elke dag over Bibian, die vandaag 49 zou zijn geworden. “Ik vind het heel knap en vooral heel fijn dat zij dat kan en dat ze geen concurrentie ziet. Want Bieb is er niet meer. En zij vindt het – om haar woorden te gebruiken – heel mooi als iemand met zoveel respect en liefde nog over zijn vrouw praat. Wat voor mooie man ben je dan. Dat ik dan daarmee samen kan omgaan. Ik kan maar hopen dat ik een beetje van die liefde ook kan krijgen.”

Edwin laat weten: “Dat vind ik heel fijn natuurlijk, dat ik niet hoef te doen alsof ze er niet meer is, want dan zou het echt heel snel over zijn.”

Bron: Show.nl
Foto: ANP