Freddy en Sylvia

MAFS-Sylvia deelt heel leuk liefdenieuws

Sylvia van Mierlo, bekend van haar deelname aan Married at First Sight, heeft toch de liefde gevonden. Dat laat ze weten in een interview.

Het is inmiddels drie jaar geleden dat Sylvia meedeed aan het programma. Hier werd ze gekoppeld aan Freddy, met wie het goed klikte. Toch liep het huwelijk uiteindelijk tot niets uit. Het feit dat Sylvia aan het einde van de opnames te horen kreeg dat ze longkanker had, speelde een grote rol hierbij.

Hoe gaat het nu?

Inmiddels gaat het goed met haar, zo laat ze weten aan Veronica Superguide. “Ik klop het wel af, maar op dit moment voel ik me heel goed. Ik reageer gelukkig heel goed op de immunotherapie.”

En daar blijft het niet bij: ook in de liefde heeft Sylvia het geluk gevonden. “Ik hou het nog een beetje pril, maar ik ben dolgelukkig met hem. Ongelofelijk dat dit mij nog eens mocht overkomen.”

Nieuwe vriend

Sylvia heeft haar nieuwe vriend door het programma leren kennen: hij zag haar op televisie en besloot haar berichtjes te sturen op social media. “Dát is mijn vrouw, die moet ik hebben, dacht hij. Ik hield de boot voor een date altijd af, want ik had het veel te druk met mijn gezondheid. Tot ongeveer acht maanden geleden. Hij hield als een pitbull vast en berichtte me op een dag dat-ie op de koffie kwam. Hij is nooit meer weggegaan.”

Sylvia vertelt tot over haar oren te zijn. “Het was meteen dat ‘pats boem’-gevoel, ken je dat? Ik ben echt stapelgek op die vent.”

Het is voor Sylvia erg bijzonder dat ze nu de liefde heeft gevonden in de tijd waarin ze voor haar zieke schoonzusje moest zorgen. Drie maanden geleden overleed ze, maar ze heeft haar nieuwe vriend nog wel kunnen ontmoeten. “Dat was zo’n emotioneel moment. Ik ben enorm dankbaar, alsof zij hem naar mij heeft toegezonden.”

MAFS

Sylvia heeft absoluut geen spijt van haar deelname aan MAFS. “Voor Fred had ik geen romantische gevoelens, maar mijn vriend had ik nooit ontmoet als ik niet op tv was geweest. Sowieso heb ik door het programma allerlei leuke mensen leren kennen, zowel voor en achter de schermen.”

En hoe zit het met de toekomstplannen? Gaan de twee samenwonen? Sylvia: “Onze agenda’s zijn momenteel druk zat, maar ik geniet gewoon van hoe het nu is. Ik had nooit verwacht dit nog mee te mogen maken.”

Bron: Veronica Superguide
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.