Freddy en Sylvia

MAFS-Sylvia krijgt slecht nieuws na bezoek ziekenhuis

Tijdens de laatste aflevering van Married at First Sight werd het verdrietige nieuws bekendgemaakt dat er kanker was geconstateerd bij Sylvia. Hoewel het beter leek te gaan, krijgt de blondine opnieuw een tegenslag te verwerken.

Vervelend nieuws

Tijdens haar deelname aan Married at First Sight werd longkanker bij Sylvia ontdekt. In de maanden die hierop volgen lijkt het beter te gaan en haar tumor lijkt te krimpen. Toch krijgt ze op de controle weer vervelend nieuws.

Sylvia vertelt vol goede moed naar het ziekenhuis te zijn gegaan. Ze verwachtte te horen dat de tumor stabiel was of was geslonken, aangezien dat constant het geval was. “Maar uiteindelijk toen we de foto’s zagen schrokken we.” De longarts vertelde hierop dat hij niet zo’n goed nieuws had.

Scan

Er werd een nieuwe vlek op de longen van Sylvia geconstateerd. “De longarts kan niet zeggen of dit kanker of iets anders is”, laat de blondine weten. “Dat betekent dat ik dus weer een bedscan moet ondergaan. Die krijg ik aanstaande vrijdag en dan wordt duidelijk wat er zit: of dat het kanker is of iets anders.”

Down

Sylvia vertelde even down te zijn geweest. Ze had geen medelijden met zichzelf, zo laat ze weten, maar ze was wel boos. “Dat het toch weer mij moet overkomen. Ik ben net weer oma geworden van een prachtige kleinzoon, de kinderen zitten er ook niet op te wachten dat hun moeder weer ziek wordt…” Ze vertelt te moeten accepteren dat ze niet eerder dan volgende week een uitslag krijgt. “Ik hoop dat het iets is waar we iets aan kunnen doen. En als dat zo is, gaat het dak eraf hier.”

Bron: