Jeppe En Jantine In Mafs

MAFS-Jeppe deelt verdrietig nieuws over vader

Het is een verdrietige tijd voor Jeppe, bekend van zijn deelname aan Married at First Sight: vier jaar na de diagnose nierkanker zijn er uitzaaiingen bij zijn vader gevonden.

“Het leven heeft naast alle mooie momenten ook diepe dalen”, schrijft hij.

Treurig nieuws

Op Instagram laat Jeppe weten dat hij nog vaak de vraag krijgt hoe het met zijn vader gaat. Hierom heeft hij in overleg met zijn familie besloten om het treurige nieuws te delen. “We staan als familie de komende periode voor een lastige tijd waarin we natuurlijk hopen dat het zo lang mogelijk goed gaat, maar zeker weten doen we het niet. We hopen dan ook dat de behandelingen aan zullen slaan en dat Paps zich nog lang fijn voelt en we nog vele mooie herinneringen mogen maken!”

Stressvol

“Naast de financiële zorgen van het sluiten van de winkel en het misplaatste vertrouwen in mijn vorige werkgever is dit natuurlijk alleen maar extra stressvol”, vervolgt hij. “Gelukkig heb ik mijn familie , de allerliefste vrouw en ondervind ik veel steun uit de vele lieve berichtjes. Waarvoor dank!”

Jeppe hoopt dat hij zijn vader trots kan blijven maken “door met volle inzet door te blijven met mijn toekomstplannen in werk, sport en de liefde.”


Bron: Instagram
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.