Loretta Schrijver

Loretta Schrijver geeft gezondheidsupdate: ‘De kanker is weg’

Loretta Schrijver deelt geweldig nieuws. In gesprek met Story laat ze weten dat ze hersteld is van haar ziekte en dat ze inmiddels kankervrij is.

Loretta Schrijver weer beter

Na een spannende periode kan de vlag uit bij Loretta. “Ik ben beter. Uit de laatste scan bleek dat alle vlekjes verdwenen zijn. De kanker is weg! Dat is nieuws waar je op hoopt, en als het dan ook zo is, is de opluchting enorm groot”, vertelt ze.

Het gaat zo goed met haar dat ze in september weer haar televisiewerkzaamheden kan oppakken. Eerst is ze druk met de opnames van een nieuwe reeks van The Masked Singer, vanaf 12 september schuift ze weer als presentatrice aan in Koffietijd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Koffietijd (@koffietijdnl)

Darmkanker

Vorig jaar werd bij Loretta beginnende darmkanker geconstateerd. De presentatrice ging onder het mes, maar kreeg na de operatie last van meerdere complicaties. Uiteindelijk moest de presentatrice zes weken in het ziekenhuis blijven. Haar herstel duurde daardoor langer dan verwacht, waardoor ze lange tijd verstek moest laten gaan bij Koffietijd om zich op haar gezondheid te concentreren.

Begin dit jaar kreeg Loretta de oproep om weer geopereerd te worden, waardoor ze opnieuw tijdelijk afscheid nam van haar geliefde programma. Gelukkig is ze na deze operatie nu voldoende hersteld om vanaf half september weer terug te keren.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Story
Foto: ANP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.