Wichian En Loes In Mafs

Wichian blijft met tranen achter na vertrek van Loes in MAFS

Het gaat niet goed met Loes in de nieuwste aflevering van Married at First Sight. Ze besluit om per direct te vertrekken, waarna ze Wichian met tranen achterlaat.

Loes trekt het niet meer in MAFS

Het avontuur lijkt al voor het koppelsweekend te overweldigend voor Loes. Ze arriveert met Wichian én hoofdpijn waar je U tegen zegt. De eerste dag trekt ze zich al een paar keer terug en de tweede dag houdt ze het niet meer. Ze besluit om haar koffers te pakken, zo is te zien in een teaser voor de aflevering van vanavond. Er is alleen één probleem: Wichian mag niet met haar mee naar huis.

Lees ook: Koppels steken François en Wilfred een hart onder de riem: ‘Volgens mij vind jij hem heel leuk en hij jou ook’

Emotioneel

Wichian is van slag. Niet alleen maakt hij zich zorgen om het welzijn van zijn vrouw, ook had hij haar beloofd om samen naar huis te gaan. Dat de experts hem vragen om in het vakantiehuis in Noordwijk te blijven, lijkt hem daardoor rauw op z’n dak te vallen. Hij kan nu Loes niet naar huis rijden, maar ziet haar per taxi vertrekken. Met tranen in zijn ogen deelt hij het nieuws mee aan de andere kandidaten.

Hoe dit verder gaat, zie je vanavond om 20.30 uur op RTL 4. Of bekijk de aflevering alvast bij Videoland.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL