Linda Hakeboom

Linda Hakeboom viert feest: ‘Mijn kankerbehandeling is afgerond’

Linda Hakeboom deelt fantastisch nieuws met haar volgers op social media. Ze heeft vandaag meer dan genoeg redenen voor een feestje: haar kankerbehandeling is afgerond.

Linda Hakeboom klaar met kankerbehandeling

Ruim een jaar na haar eerste chemotherapie zit de behandeling tegen borstkanker erop voor Linda. “Wát een gek moment”, schrijft ze. “Als je de diagnose krijgt, staat je leven van de één op de andere dag in het teken van deze ziekte. En nu ga ik weer vooruit kijken. Nog géén idee wat dat in gaat houden… We zien het wel! Wat er ook gebeurt, vandaag is het feest!”

Borstkanker

In augustus 2020 deelt Linda het verdrietige nieuws dat er een knobbeltje in haar borst is ontdekt. Er wordt borstkanker vastgesteld en even later volgt het slechte nieuws dat er uitzaaiingen zijn ontdekt. De (zware) chemotherapie slaat gelukkig aan, waardoor Linda sinds kort schoon verklaard is.

Ondanks dat de behandeling achter de rug is, weet de documentairemaker dat er mentaal nog werk aan de winkel is. “Dat verdriet, dat echt diepe verwerken, dat komt pas nu. Ik wil via deze weg wat liefde sturen aan iedereen die met de gevolgen van een verwoestende ziekte moet leven. Zo’n ziekte stopt niet zomaar na de behandelingen. Zo’n diagnose laat littekens achter die je van de buitenkant niet altijd kunt ziet”, aldus Linda.

Bron: Instagram
Foto: ANP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.