Lil Kleine Jaimie Vaes

Lil Kleine wil de peperdure horloges van Jaimie en Lío terug

Jaimie Vaes laat in haar realityserie weten dat ze nog steeds bezig is met de afwikkeling van haar breuk met rapper Lil Kleine. Jorik, zoals hij echt heet, eist nu de horloges terug die hij haar en hun zoon heeft gegeven.

Jaimie verbaasd om verzoek Lil Kleine

In de aflevering bespreekt Jaimie een mail die ze van haar advocaat Kim Beumer heeft ontvangen met haar beste vrienden Koen Pieter van Dijk en Estelle Cruijff. De bewuste mail gaat over beslaglegging van enkele horloges die volgens de realityster aan haar geschonken zijn, maar die haar ex-vriend nu terug wil. “Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest”, zegt ze verbaasd. “Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest.”

Lees ook: Jaimie Vaes geeft de liefde niet op, maar: ‘Het is belangrijk dat ik eerst goed van mezelf leer houden’

Te ziek voor woorden

Jaimie noemt de actie ’te ziek voor woorden’. “Je weet als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. Nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.”

Ook zou Jorik twee horloges terugeisen dat hij aan zijn zoon heeft gegeven. Volgens Jaimie heeft de rapper nooit betaald voor één van de horloges, maar het hebben gekregen. Haar goede vriend Koen heeft er geen goed woord voor over. “Iedereen weet dat zij die horloges heeft gekregen. Het is te gênant voor woorden. Het is gewoon pesten.” Jaimie vindt de advocaten ‘helemaal gestoord’ dat ze hieraan meewerken.

De aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane is nu te zien op discovery+.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.