Zo gaat het met Leontine Ruiters en dochter Jada Borsato

Leontine Ruiters viert eerste gezinsvakantie ‘in andere vorm’: ‘Week vol emoties’

Leontine Ruiters blikt terug op een fijne vakantie met haar kinderen. Samen genoten ze van elkaar en de zon op Ibiza, waar ze voor het eerst op vakantie waren ‘in een andere vorm’.

Leontine Ruiters met gezin op vakantie

Met een andere vorm hint Leontine op haar scheiding van Marco Borsato. Ze trok samen met haar drie kinderen naar het Spaanse eiland, waar ze een ‘bijzondere week’ hebben beleefd. ‘Een week vol emoties voor ons allemaal. Voor het eerst een vakantie met gezin in een andere vorm. Quality time met z’n vieren waarin we stil mochten staan bij gemis en daarnaast ook konden genieten van het nú! Mooie, nieuwe, onvergetelijke herinneringen zijn gemaakt. Love you all’, pent ze bij de volgende reeks foto’s.

(Weer) gelukkig

Na lastige jaren, Marco wordt vervolgd voor ontucht met een minderjarig meisje, lieten Leontine en dochter Jada begin dit jaar weten dat het goed met hen gaat. “Ja, we hebben zeker gewoon contact met Marco. Ik heb verder wel besloten om even nergens meer op in te gaan. Tenminste zo lang er nog van alles speelt. Dat is het beste voor iedereen denk ik, op dit moment”, zei ze tegen RTL Boulevard.

Leontine vertelt dat ze op dit moment heel gelukkig is. “Ik sluit me erbij aan”, reageert Jada. Eerder liet ze weten in Showniews: “Ik ga niet te veel over privéomstandigheden praten, maar ik denk dat wij als gezin heel sterk met z’n allen staan en daar ben ik heel trots op.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP