Canva1 2021 09 15t093452.976

Kopen Zonder Kijken-koppel Daan en Caglayan verwelkomt tweede kindje

Leuk nieuws voor Daan en Caglayan, die dit seizoen meededen aan Kopen Zonder Kijken: het koppel is de trotse ouders geworden van een tweede kindje.

Dat laat het programma weten op Instagram.

Daan en Caglayan

Afgelopen maandag was te zien hoe Daan en Caglayan uit Utrecht dankzij makelaar Alex hun droomhuis in Amersfoort vonden. Ze woonden samen met hun zoontje in een sloophuis dat brandgevaarlijk was, en de nood om te verhuizen was dan ook groot.

Ook het team van het programma kwam onder druk te staan tijdens de zoektocht. Zo kreeg het koppel problemen bij het rondkrijgen van de hypotheek en was er slechts een klein budget over voor de verbouwing. Daarnaast kondigde het stel aan dat er een tweede kindje op komst was.

Gelukkig vielen uiteindelijk alle puzzelstukjes op z’n plek en lukten het Bob, Alex en Roos om alle wensen in de praktijk te brengen. En met succes: inmiddels is het koppel nog altijd gelukkig in hun nieuwe woning.

Loren

Op Instagram laat het programma weten dat het stel vorige week hun tweede kindje heeft verwelkomd: Loren. “Dit verhaal wordt steeds mooier hè?”

Bron: Instagram
Foto: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen