Ontwerp Zonder Titel 2024 05 24t100001.832

Niets om aan te trekken? Dít kan de reden zijn

Heb je eigenlijk wel genoeg kleding, maar voor je gevoel nog altijd niets om aan te trekken? Dít zou weleens de reden kunnen zijn.

Wat moet ik aan?

Voor veel vrouwen een bekend probleem: een overvolle kledingkast, maar alsnog niets om aan te trekken. Natuurlijk kun je van alles aantrekken, maar het is allemaal gewoon net niet wat je zoekt. Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien koop je steeds opnieuw dezelfde items? Ben je een groot fan van basic shirts, spijkerbroeken of pantalons? Als gevolg hiervan kun je in kleding inderdaad weinig variëren en heb je het gevoel dat je veel te weinig kleding hebt en dus ook niets om aan te trekken. Het kan ook zijn dat je juist te veel opvallende items hebt die zich minder goed laten combineren.

Lees ook: Wil je duurzaam omgaan met kleding? 3 handige tips

Seizoenbestendig

Misschien dat je soms impulsief bent als het aankomt op kleding kopen en hierdoor weet je niet meer wat je hebt gekocht en wat er nu precies in je kast ligt. Als dit het geval is, helpt het om een beetje bij te houden welke kleding je hebt en ergens te noteren als je iets nieuws hebt. Als je weet welke kleding in je kast ligt/hangt, zul je misschien ook minder snel impuls aankopen doen of juist kledingstukken kopen die je nog niet hebt. Tot slot kan het ook geen kwaad om te investeren in seizoenbestendige kleding of een goede capsule wardrobe samen te stellen. Dit zijn tijdloze items die je meerdere seizoenen/jaren kunt dragen. Denk bijvoorbeeld aan een goede jeans, oversized blazer, een witte broek, basic zwarte top en een paar loafers.

Vriendin’s favoriet:

De kledingstomer van TibaGoods is compact van formaat en makkelijk in gebruik. Met het afneembare waterreservoir is de kledingstomer te hervullen met water. De kledingstomer verwarmt gemakkelijk, hierdoor zijn alle kledingstukken efficiënt te strijken. De kledingstomer is bovendien gemakkelijk mee te nemen op reis. Door de specialiteiten van dit apparaat zorg je weer voor frisse kleding zonder kreukels. Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: 5 trending H&M lente- en zomerkleding voor een frisse look

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.