Kirsten en Nick Schilder

Eh, foutje: Kirsten Schilder vertelt over blunder met string

Dat er weleens iets mis kan gaan wanneer je je verslaapt en je kinderen naar school moeten, zullen veel moeders erkennen. Kirsten Schilder kan erover meepraten.

String als elastiek

In haar column in Flair schrijft ze over de hilarische blunder die ze onlangs beging. Nadat ze zich had verslapen, gebruikte ze per ongeluk een string in plaat van een haarelastiekje om haar lokken vast te binden. “Nu moest ik zo efficiënt mogelijk zijn, douchen kwam later wel”, aldus de vrouw van Nick. “Ik heb een ‘timesaver’ die ik in mijn chaotische bestaan vaker heb toegepast: ik gebruikte heel snel een schone string uit de la als haarelastiek.”

G-strik

Eenmaal thuis, stond haar nog een verrassing te wachten. “Kirs, wat zit er nou in jouw haar?”, vroeg Nick zich af. “Ik besefte plotseling dat ik me over het schoolplein tussen vaders, moeders, meesters, juffen en kinderen had gemanoeuvreerd met jawel, een string in mijn haar.”

“Ik weet nu hoe Tommie van Sesamstraat zich voelde, aangezien die altijd een onderbroek op zijn hoofd droeg”, grapt ze. “Hopelijk is niemand deze nieuwe trend, de G-strik, opgevallen.”

Bron: Flair
Foto: ANP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.