Canva1 2021 09 14t093022.086

Kijkers Kopen Zonder Kijken vol lof over koppel: ‘Ze nemen zelfs taart mee’

Gisteravond keken ruim 900.000 mensen naar een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken. Dit keer zochten Daan en Caglayan een huis.

Sloopwoning

In de uitzending was te zien hoe Daan en Caglayan met hun zoontje in een sloopwoning in Utrecht wonen. Ze zijn al heel lang op zoek naar een nieuwe woning, maar dat is tot op heden niet gelukt. Hierop besluit het koppel de hulp van het programma in te schakelen.

Hoewel het stel eerst nog een paar harde eisen stelt aan hun nieuwe huis – bijvoorbeeld de grootte van de tuin -, besluiten zij later consessies te doen. Hun huidige woning is niet veilig voor hun zoontje, en daarom willen ze er zo snel mogelijk weg.

Uiteindelijk lukt het makelaar Alex om een woning in Amersfoort te vinden. Eén minpunt: er blijft nog maar weinig geld over voor de verbouwing. Daan en Caglayan verwachten er dan ook niet veel van, en hopen alleen dat er een extra kamer is gecreëerd. Eenmaal in hun woning, kunnen zij hun ogen niet geloven.

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de uitzending en vooral het koppel zelf vormde het onderwerp van gesprek. Veel kijkers prezen het stel om hun enthousiasme en dankbaarheid. “Wat een heerlijk stel”, aldus een van hen. Iemand anders: “Ik wil RTL vragen om vaker dit soort kandidaten te screenen.”

Bron: Twitter
Foto: Videoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen