Expeditie Robinson 2021

Kijkers Expeditie Robinson betreuren vertrek deelnemer: ‘Echte Robinson’

Gisteravond keken ruim 1 miljoen mensen naar een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Vooral de gebeurtenissen op ‘Afvallerseiland’ maakten de tongen los.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Afvallerseiland

In de uitzending was te zien hoe Rob Geus aankwam op ‘Afvallerseiland’, waar Eva van de Wijdeven en John de Bever al zaten. De presentator kreeg een brief mee die hij bij aankomst voorlas. Te lezen was dat hij iemand moest uitdagen voor een duel, waarna de winnaar terug zal keren naar ‘Afvallerseiland’ en de verliezer direct naar huis moest gaan.

Hoewel Eva het overduidelijk enorm naar haar zin had op het eiland en er nog in slaagde om een enorme vis te vangen, besloot Rob toch om haar uit te dagen. Tegen John had hij al eens gestreden, maar tegen haar nog niet. Hierop namen de twee de boot naar Kaj Gorgels waar de proef plaats zou vinden.

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de aflevering en vooral de gebeurtenissen op ‘Afvallerseiland’ maakten de tongen los. Te zien was hoe het uiteindelijk Eva was die de proef verloor en het veld moest ruimen. Veel kijkers waren het hier niet mee eens en betreurden haar vertrek. “Eva, je was zo Robinsonwaardig…… Dit is zo niet eerlijk!”, aldus één van hen. Iemand anders: “Was een verdiende winnares geweest.”

Bron: Twitter
Foto: RTL