Wie Is De Mol

Dít zijn de kandidaten van Wie Is de Mol? 2024

In januari is het zover: het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? gaat van start. Zojuist zijn alle deelnemende BN’ers bekendgemaakt.

Kandidaten Wie is de Mol?

In het nieuwe seizoen zullen de volgende BN’ers naar Mexico afreizen: Anna Gimbrère (wetenschapsjournalist), Babs Schutte (artiest), Fons Hendriks (presentator), Jeroen Spitzenberger (acteur), Jip van den Toorn (cartoonist), Justin Mooijer (drag artiest), Kees van der Spek (presentator), Rian Gerritsen (actrice), Rosario Mussendijk (artiest) en Tooske Ragas (presentatrice).

Mexico

De eerste aflevering vindt plaats in Mexico-Stad en belooft al meteen een spannende te worden. Zo zullen de kandidaten worden geholpen door een waarzegster. Ze zal hen inzicht geven in het spel en biedt hen de mogelijkheid om hun toekomst te bepalen. Vervolgens zal de groep verder reizen naar de stad Mérida en prachtige natuurreservaten, koloniale dorpen en bijzondere Maya ruïnes bezoeken. De zoektocht eindigt in Bacalar. Dit is een klein dorp bij ‘La Lagunas de los siete colores’, het meer van de 7 kleuren.

wie is de mol

Bron: AVROTROS
Foto: AVROTROS

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.