jaimie vaes

Jaimie Vaes uit de kleren voor Playboy: ‘Mocht niet van mijn ex’

Jaimie Vaes en Playboy hebben nieuws: ze is de eerste bekende Nederlander in tien jaar die uit de kleren gaat voor de cover van het blad.

Jaimie Vaes in Playboy

Jaimie Vaes treedt met haar fotoshoot voor Playboy in de voetsporen van onder meer Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Bridget Maasland en Britt Dekker. Het is iets wat ze eindelijk van haar bucketlist kan afstrepen.

Tijdens haar relatie met haar ex-verloofde Lil Kleine was een shoot voor het blad ondenkbaar. Van hem had het niet gemogen, zegt Jaimie. “Dat wilde hij echt niet. Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten.”

Lees ook: Jaimie Vaes over zoontje: ‘Helaas ligt er nog steeds een taboe op praten over autisme’

Mijlpaal

Met een cover en maar liefst zestien pagina’s in het blad kiest Jaimie opnieuw voor zichzelf. Ze vindt het een eer om te doen. “Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois te neer te zetten.”

De cover van het blad wordt later vandaag onthuld. Jaimie is te zien in het augustusnummer.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP