Igone de Jongh en Thijs Romer

Igone de Jongh open over liefdesverdriet: ‘Veel ups en downs’

Dat de relatie met Thijs Römer na zeven jaar voorbij is, valt Igone de Jongh nog steeds zwaar. In gesprek met vriend Fred van Leer voor een video van het blad &C vertelt ze over haar liefdesverdriet.

Igone de Jongh over liefdesverdriet

Als Fred van Leer aan Igone de Jongh vraagt wat de zware periodes in haar leven zijn, antwoordt ze dat ze er nu middenin zit. Ze vindt het moeilijk om er antwoord op te geven. Als Fred vraagt hoe het echt met haar gaat, zegt ze: “Veel up en down. Vooral down.”

“Hartenpijn is gewoon k*t”, vervolgt Fred. Dat kan Igone beamen. “Het gaat door alles heen. Dwars door alles heen.” Om haar hoofd leeg te maken, gaat Igone graag wandelen met haar honden. “Maar als ik het écht nodig heb [om tot rust te komen], dan ga ik schoonmaken.”

Breuk

Igone verbrak haar relatie met Thijs aan het begin van 2023. Ze waren sinds 2016 samen en trouwden in 2019. ‘Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen’, schreef ze.

Het nieuws kwam twee maanden nadat bekend werd dat het Openbaar Ministerie Thijs dit jaar strafrechtelijk vervolgt voor seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het gaat om online zedendelicten met drie minderjarigen die ten tijde van het delict 14 tot en met 16 jaar oud waren. Dit vond plaats tussen eind 2015 en eind 2017. Volgens het OM was er geen sprake van fysiek contact.

Igone reageerde destijds op de beschuldigingen. ‘Hoe ben je samen met Thijs door die beschuldigingen gekomen een paar maanden terug?’ vroeg iemand haar op Instagram. Daarop zei ze: ‘Dichtbij elkaar blijven. Heel goed de kinderen beschermen.’

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: &C
Foto: ANP