Humberto Tan

Humberto Tan staat weer open voor de liefde

Sinds de breuk met Ineke zit Humberto Tan niet stil. Op werkgebied dan. Maar hoe gaat het nu met hem in de liefde?

Humberto over een nieuwe liefde

Begin 2023 maakte Humberto bekend dat hij niet langer samen is met Ineke. Met haar kreeg de presentator drie kinderen, Julia, Benjamin en Isa. In de nieuwe LINDA. vertelt hij: “Ik ben heel lang gelukkig samen geweest. Nu niet meer. Ik woon ook alleen.” Daarnaast zegt de presentator voorzichtig dat hij openstaat voor een nieuwe liefde. “Wat komt, komt. Maar weet je wat de beslissende factor is om gezond oud te worden? Dat je genoeg mensen om je heen hebt die je kunnen helpen.”

Breuk

Na een relatie van bijna drie decennia was de koek op voor Humberto en Ineke. Destijds bevestigde hij de relatiebreuk op Instagram. ‘Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé.’

Onlangs bevestigde Humberto aan Vriendin dat de twee nog altijd goed contact hebben. “We hebben vanmorgen nog geappt. Ineke is nog altijd een fijne vriendin. We zijn dan geen liefdespartners meer, maar nog wel partners in het leven, alleen al omdat we samen kinderen hebben.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP