Ontwerp Zonder Titel 2020 03 26t084942.561

Huisdieren in Steenrijk, straatarm vormen onderwerp van gesprek

Gisteravond keken 871.000 mensen naar een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm. Dit keer ruilde de familie Hofland met de familie Rijks.

Bonaire

Terwijl Cinthia en haar dochters rond moeten komen met 60 euro per week, leeft de familie Hofland op Bonaire met een wekelijks budget van zo’n 1250 euro.

Nu ervaarden beide gezinnen hoe het is om een week lang meer dan wel minder geld te hebben. Cinthia en haar dochters genoten volop van het verblijf op het eiland, terwijl de familie Hofland hun best deed om rond te komen van het wekelijkse bedrag. Ook storten zij zich op de verzorging van de dieren van de familie Rijks: cavia’s, kippen en goudvissen.

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de uitzending en het waren vooral de huisdieren die het onderwerp van gesprek vormden. Zo was het een van de dochters van de familie Hofland die zich afvroeg waarom “arme mensen zoveel dieren hebben”. Hoewel sommige kijkers zich hierin konden vinden, namen anderen het voor hen op.

— Jolanda (@JHH033) March 25, 2020

="" src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  cinthia
  hoi allemaal hier is Cinthia, ja idd de dieren hadden we al voordat mijn man overleed, dus nee die doe je niet weg als ze hun vader ook al hebben moeten verliezen. wij hebben genoten en ik vond t een super uitzending een avontuur om nooit te vergeten. iedereen wil ik ook bedanken voor alle mooie reacties. doet me goed geeft steun dank jullie wel! liefs van ons alleaal!
  Beantwoorden
  • Anoniem
   dinie
   veel mensen weten niet dat je liefde van dieren hebt soms meer als van mensen kijk nu maar weer gun je nog geen dieren toen ik de mensen leerde kennen ging ik van de dieren houden
   Beantwoorden
 • Anoniem
  Diana
  Wat een boel shit is dat dus om dat je minder bedeelt ben mag je geen dieren dus als iets gebeut dat je minder bedeeld ben moet je de dieren rr uit doen sorry waar zijn we mee bezig oordeel niet dat ze dieren hebben
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Margriet
  Het feit dat je van dieren onvoorwaardelijke liefde krijgt! Een dier voelt aan als je je niet goed voelt en komt dan bij je om je te troosten. Ook al zou een dier dat niet doen, het kijken naar hun gedrag alleen al roept een geluksmomentje in je op. Ikzelf heb gelukkig geen financiële problemen, maar ben door een enorm moeilijke vechtscheiding gegaan die al 4 jaar duurt. Zonder mijn hondjes had ik het niet gered . Ik put kracht uit hun onvoorwaardelijke liefde, en dwing mezelf iedere dag opnieuw om op te staan omdat zij afhankelijk zijn van mijn verzorging. Anders zouden mijn dagen er heel anders uitzien. Dus is ben idd voor het hebben van huisdieren!!!! Waar ik me persoonlijk meer aan stoor is het feit dat veel arme mensen toch budget hebben om te roken! Dat geld zie ik dan liever naar voeding voor het gezin gaan of een keer een leuk uitstapje. Tel maar eens uit hoeveel geld er opgaat aan roken per maand . Verder wens ik ieder een gezond, gelukkig en zorgeloos leven toe ❤️ #wordtbewust!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Wendy
  Mijn reactie is sommige mensen hebben al dieren voordat ze in de shit kwamen en dan zeggen ze doe je ze toch weg .He doe jij je kinderen dan weg als jij in de shit kom nu is er ook crisis is heb jij je baan nog want mechien sta jij ook volgende week bij de soos voor en uitkering
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen