horror

Wil je (niet) zien: déze populaire horrorfilm krijgt een vervolg

Als je van horrorfilms houdt, heb je de eerste film vast en zeker gezien en ben je waarschijnlijk ook blij met een vervolg.

Smile

Misschien heb je de horrorfilm Smile in de bioscoop gezien? Deze film kwam in 2022 uit en was een groot succes. De verwachtingen voor de tweede film zijn daarom erg hoog. Als je de eerste film niet gezien hebt of even niet meer zo goed weet waar de film over ging: het verhaal gaat over dokter Rose Cotter die moet zien hoe haar patiënt zich op een vreselijke manier van het leven beroofd. Als gevolg van dit incident wordt Rose achtervolgt door nachtmerries en visioenen. Om verder te kunnen moet Rose haar verleden confronteren.

Lees ook: Déze spannende horrorfilm is vanaf morgen te zien in de bioscoop

Dit najaar

Wat er bekend is over het vervolg is dat Parker Finn de regie en het script wederom op zich zal nemen. Verder zal er een compleet nieuwe cast te zien zijn en keren de acteurs uit de eerste film dus niet terug voor het vervolg. Er is nog geen trailer uitgebracht, maar wel is duidelijk dat Smile 2 op 18 oktober te zien zal zijn in de bioscoop. Een perfecte film voor het najaar.

Ga jij deze film in de bioscoop kijken?

Lees ook: So Fetch: de nieuwe Mean Girls film verschijnt binnenkort in de bioscoop

Foto: GettyImages

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.