Hoera: Vriendin Speeddate wint Mercur ‘Event van het Jaar’

Feest op de redactie: de Vriendin Speeddate heeft de Mercur ‘Event van het Jaar’ gewonnen. Dat is zojuist bekendgemaakt.

Feest op de redactie: de Vriendin Speeddate heeft de Mercur ‘Event van het Jaar’ gewonnen. Dat is zojuist bekendgemaakt.

De Mercurs zijn dé Oscars van de tijdschriftenwereld. Wij zijn dan ook enorm blij en trots dat we de Mercur Event van het Jaar 2019 in ontvangst mogen nemen. Dit jaar kwam er een recordaantal inzendingen binnen bij de vakjury, wat maar liefst 45 Mercur-nominaties opleverde. Vanavond werden de winnaars in het DeLaMar Theater bekendgemaakt.

Vriendin Speeddate

Eerder dit jaar bleek uit onderzoek van Vriendin en platform Vriendinnenonline.nl dat 1 miljoen vrouwen een beste vriendin missen. Ook zijn er veel vrouwen die hun vriendenkring willen uitbreiden. Daarom sloegen Vriendin en Vriendinnenonline.nl de handen ineen. Op 24 april organiseerden we de eerste speeddate in Utrecht. Het was zo’n groot succes dat we inmiddels ook in Den Bosch, Den Haag en Amsterdam zijn geweest. We hebben grootse plannen voor volgend jaar: dan willen we namelijk langs iedere provincie komen. Ben je benieuwd hoe zo’n avond eruit ziet? We maakten deze leuke video hieronder. EditieNL en de Volkskrant maakten er ook een item over.

Nieuwe locatie

Goed nieuws! Ook in 2020 zullen er speeddates plaatsvinden en wij mogen de eerstvolgende datum en locatie alvast bekendmaken. Op woensdag 29 januari zal de vijfde editie in Arnhem plaatsvinden. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen