Boerin Janine En Sander

Janine uit Boer zoekt Vrouw gaf Sander nog een kans: ‘Ik begon hem te missen’

Boer zoekt Vrouw is het succesvolste liefdesprogramma op de Nederlandse televisie, maar Cupido kan niet altijd raak schieten. Tussen boerin Janine en haar Sander ontstonden twijfels. Hoe gaat het nu met het koppel?

Janine en Sander uit Boer zoekt Vrouw zijn nog steeds samen

Het goede nieuws is dat Janine en Sander niet hebben opgegeven ondanks hun pauze van vijf weken. De boerin vertelt op de website van BzV dat ze die tijd heeft gebruikt om alles rustig op een rijtje te zetten. Zonder druk van de rollende camera’s kon ze nadenken wat ze écht wilde.

“En dan ga je elkaar toch missen en je blijft elkaar wel spreken. En vanaf toen hebben we het gewoon rustig opgebouwd. Niet elkaar meteen drie dagen achter elkaar zien, maar gewoon één dag. En dat werkte gelukkig heel goed”, legt ze uit.

Plannen

Het liefst ziet het koppel elkaar iedere week, maar door hun drukke schema’s lukt dat niet altijd. “We moeten dat goed plannen. En als het mooi weer is, dan zijn er soms andere dingen te doen dan elkaar te zien.” Zo is ze al een paar keer naar Friesland afgereisd, wat de thuisbasis van Sander is. Maar vaker komt hij naar het zuiden toe.

Ook Michiel, de logee die naar huis werd gestuurd, heeft inmiddels de liefde gevonden. In dit artikel vertelt hij meer over zijn vriendin.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Boer zoekt Vrouw
Foto: Linelle Deunk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.