bibi en waylon

Bibi Breijman laat lastige periode achter zich: ‘Ik zit lekker in mijn vel’

Het gaat steeds beter met Bibi Breijman. De influencer laat weten dat ze weer goed in haar vel zit na de periode waarin haar relatie in zwaar weer verkeerde.

Bibi Breijman vertelt hoe het gaat

“Het gaat heel goed”, zegt Bibi Breijman met een lach op haar gezicht voor de camera van RTL Boulevard. “Ik zit lekker in mijn vel. Ik heb natuurlijk een moeilijke tijd achter de rug, maar het is zeker een onderdeel van waarom ik hier sta vandaag”, vertelt ze op de persdag van de film Verliefd op Bali, waarvoor ze de titelsong schreef. “Ik voel me heel goed.”

Relatie

Vorig jaar werd bekend dat Waylon zijn vriendin bedroog toen ze zwanger was van hun tweede kind, Chester. In het programma Boerderij van Dorst legde Waylon uit dat hij vreemdging vanwege erectieproblemen. “Het is geen excuus, verre van. Maar het is wel het demoon waar ik het over had”, probeerde hij toen uit te leggen.

“Het was niet per se chic”, aldus Waylon over zijn overspel. “Ik ben gewoon zelf een klootzak die dat gedaan heeft. Je zit midden in een kraamperiode en dan komt dit naar buiten. Daar heb ik het meeste spijt van. En verder is het gewoon van ons. Wij moeten het oplossen.”

Inmiddels lijkt het een stuk beter te gaan tussen Waylon en Bibi. Onlangs waren ze nog samen op vakantie:

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP