het roer om Jerry en Gaby

Het Roer om’-koppel dat op de bonnefooi naar Portugal gaat, maakt de tongen los

Gisteravond keken bijna 600.000 mensen naar ‘Het Roer Om’. Te zien was hoe Jerry en Gaby en hun twee jonge kinderen in een stokoude camper naar Portugal vertrokken.

Uitzending

In de uitzending was te zien hoe Jerry, werkzaam bij een datacenter, en Gaby, werkzaam als dramadocent, hun huis verkopen om zonder plan naar Spanje te vertrekken. Samen met hun twee kleine kinderen vertrekken ze in een stokoude camper richting Spanje.

Hoewel het gezin eerst even moet wachten vanwege de coronacrisis en het feit dat Jerry nog geen groot rijbewijs heeft, kunnen ze na een paar maanden toch vertrekken. Hoewel het koppel positief is, gaat het niet van een leien dakje. Hun Amerikaanse camper blijkt allerlei mankementen te hebben, waardoor meerdere keren de wegenwacht moet worden ingeschakeld.

Uiteindelijk eindigt het gezin op een camping in Portugal. Hier hopen ze op een dag zelf een camping of bed en breakfast te kunnen beginnen.

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de aflevering. Hoewel veel kijkers zich verbaasden over het feit dat het koppel zich vrijwel niet voorbereid had, waren er ook mensen die juist respect hadden voor hun lef.

Bron: Twitter, Het Parool
Foto: Talpa