Ontwerp Zonder Titel (57)

Wil je hebben: HEMA verkoopt deze dames kersttrui mét Takkie

Kersttruien zijn op dit moment razend populair. Heb jij er al een in je kast liggen? Déze kersttrui van de HEMA wil je meteen hebben.

Kersttrui

De laatste jaren worden kersttruien weer steeds populairder. Een tikkeltje humor, maar daarnaast zijn ze vaak heerlijk warm en comfortabel. Bij veel grote modeketens kun je terecht voor zo’n fantastische kersttrui, maar wij hebben nu wel een heel leuk exemplaar gevonden. Deze variant is namelijk bij de HEMA te verkrijgen. Eerder vertelden we al dat de HEMA matchende pyjama’s voor jou en je hond verkoopt, maar er blijkt nu ook nog een hele vrolijke kersttrui in de collectie te zitten.

Lees ook: Vrouw op TikTok deelt geniale tip om kerstverlichting snel en makkelijk in je boom te hangen

Takkie

Wie vroeger fan was van Jip en Janneke, werd in die tijd ook direct verliefd op de innemende teckel van de twee vriendjes: Takkie. HEMA verkoopt nu een kersttrui mét een levensgrote Takkie erop geborduurd. Deze wil je natuurlijk meteen in huis halen. Online is de trui inmiddels uitverkocht (we snappen het), maar in een aantal winkels is de trui wél nog gewoon te verkrijgen. De trui kost slechts €20. Dat wordt rennen naar de dichtstbijzijnde HEMA.

Lees ook: Déze kerstfilms op Netflix moet je gezien hebben

Foto: HEMA

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.