Héél goed nieuws voor fans van Help, Mijn Man Is Klusser!

Kijk jij graag naar Help, Mijn Man Is Klusser!? Dan hebben we goed nieuws voor je. Het programma komt namelijk met een nieuw seizoen.

Dat maakt RTL onlangs bekend.

Nieuw klusteam

In het programma helpen John Williams en zijn team mensen die in de problemen zijn gekomen omdat ze hun verbouwing uit de hand hebben laten lopen. Dit keer wordt de presentator bijgestaan door een gloednieuw klusteam.

Het team bestaat uit Joanneke, Rico en Ruud die samen op geheel eigen wijze de problemen in de huizen zullen oplossen. Net als in eerdere seizoenen zullen niet alleen vrouwen met hun niet-klussende partner te zien zijn, maar ook andere duo’s zoals broers en zussen of moeders en zonen.

‘Geshockeers’

“Het is geweldig om met dit programma al zeventien seizoenen lang mensen te hulp te kunnen schieten”, laat John Williams weten. “Dit seizoen omarmen we een frisse twist, want we introduceren een kersvers klusteam. Maar natuurlijk behouden we altijd de essentie van het programma: de warmte, het begrip en de creatieve oplossingen waar onze kijkers zo van zijn gaan houden. Na zoveel jaren had ik niet verwacht dat ik nog steeds geshockeerd zou raken, maar ook dát is dit seizoen weer gelukt!”

Het nieuwe seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser! is vanaf maandag 15 januari wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.