Canva1 2021 09 21t142828.310

Dit wil je: het haak-en-ring-spel uit Expeditie Robinson is te koop als drankspel

Ben jij fan van Expeditie Robinson en lijkt het jou wel wat om ook aan de proeven deel te nemen? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Het spel dat afgelopen uitzending door Eva van de Wijdeven en Rob Geus gespeeld werd, is namelijk – weliswaar in een kleinere versie – gewoon te koop!

Ring-en-haak-spel

Afgelopen zondag was te zien hoe Eva en Rob streden om hun plek op ‘Afvallerseiland’ te behouden. Zij moesten hiervoor een spel tegen elkaar spelen, waarbij ze moesten proberen een ring zo vaak mogelijk in een haak proberen te zwaaien. Lukte dit één van hen, dan mocht diegene de pion die tussen hen in stond een stapje naar zich toe verplaatsen. Uiteindelijk zou degene die de pion als eerste helemaal naar zich toe had verplaatst winnen.

Ringtoss

En laat dit spel nou nét te koop zijn als – jawel – drankspel. ‘Ring toss game’ gaat op precies dezelfde manier als te zien was bij Expeditie Robinson. Elke keer wanneer het lukt om de ring in de haak te laten landen, mag je je pion een stapje naar je toe verplaatsen. De speler die de pion als eerst aan het einde van de ladder heeft, wint. Uiteraard moet de verliezer drinken.

Lijkt het jou wel wat om dit spel in levende lijve te spelen? Ring Toss Game is te koop voor 27,99 euro.

Bron: Bol.com
Foto: Bol.com, RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen