Gtst Zomercliff 2023

GTST-acteurs geven kijkje achter de schermen bij bloedstollende zomercliff

Het uitzendschema van GTST is weer hervat na de zomerstop. Het weerhoudt de cast er niet van om nog eens terug te blikken op die heftige zomercliff van 2023.

Acteurs GTST over zomercliff

Alle verhaallijnen van één seizoen laten samenkomen in een spannende cliffhanger: het is de schrijvers van GTST gelukt om dat te doen afgelopen zomer als bijna alle inwoners van Meerdijk betrokken raken bij een groot auto-ongeluk.

Bas Muijs, die Stefano speelt in de serie, was meteen onder de indruk van de set in het bos. “Toen ik aankwam dacht ik: wauw, dit is wel echt iets bijzonders waar je nu aan mee gaat doen. Een cateringbus, een compleet team van stuntmannen, de complete cast, de crew met nog een extra crew. Het was een gigantische club mensen.”

In de drek

Cas Jansen (Julian) blikt nog eens terug op de kettingbotsing en vooral hoe dat voor hem achter de schermen was. “Ze komen allemaal van een trouwerij en ze maken iets verschrikkelijk heftigs mee. De acteurs staan uiteindelijk in de drek, schreeuwen en vechten om hun leven in prachtige kostuums. Dat moet je wel even verzinnen (…) Ik vind het heel speciaal. Het zag er heel mooi uit.”

Volgens Cas is het bijzonder voor een acteur om überhaupt een rol in de cliff te hebben. “Vooral als de cliff om jou draait. In dit geval draaide de cliff om iedereen. Dat was zo vet.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Tom Cornelissen