Gerben Mafs

Gerben van MAFS deelt liefdesupdate: ‘Het is fijn samen’

Nadat zijn huwelijk met Erik strandde in het programma Married at First Sight, had Gerben tijd voor zichzelf nodig. Al lijkt Cupido weer voorzichtig raak te schieten, onthult hij.

Gerben van MAFS weer aan het daten

Het gaat goed met Gerben na zijn televisieavontuur. Aan Shownieuws bevestigt hij zelfs dat hij met zijn nieuwe vlam op vakantie is, al was dat in eerste instantie niet zo afgesproken. Bij de receptie van zijn verblijf op Gran Canaria liep hij namelijk Harmen, een oude bekende van hem, tegen het lijf. Hij had Gerben al berichten op Facebook gestuurd naar aanleiding van zijn MAFS-deelname, maar kennelijk hadden ze de kracht van de Spaanse zon nodig om de vonk over te laten slaan.

Gerben zegt: “We hadden verder niets afgesproken omdat ik moest wennen aan alle drukte, lieve reacties en het verwerken van het avontuur.” Tijdens de vakantie ‘kwam van het een het ander’. “We zijn vier dagen constant met elkaar opgetrokken en het is fijn samen.”

Lees ook: Deze koppels blijven (niet meer) getrouwd na Married at First Sight 2024

Toekomst

De vakantie smaakt voor beide heren naar meer. Het plan is nu om in Nederland verder te daten en om te kijken wat de toekomst hen brengt. Ondertussen deelt hij vanaf zijn vakantieadres kiekjes met het bijschrift ‘lekker aan het genieten’.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL