Ontwerp Zonder Titel (32)

Ook zo genoten van de serie Fool Me Once? Dít is er bekend over een vervolg

Heb je ook zo genoten van de Netflix serie Fool Me Once? Dít is er bekend over een eventueel vervolg. Wordt er nog een boek verfilmd?

Succes

Niet alleen de boeken van Harlan Coben zijn een groot succes, ook de verfilmingen ervan. Tot nu toe zijn er al een aantal verhalen tot een serie gemaakt, waaronder Fool Me Once, Safe, The Stranger en Stay Close. Allemaal spannende thrillerseries waarbij je gegarandeerd op het puntje van de bank zit. In eerste instantie was afgesproken dat Netflix 14 (!) boeken van Harlan Coben zou verfilmen, maar dit zouden er toch meer worden. Waarom ook niet de series vallen allemaal goed in de smaak.

Lees ook: Dít is de officiële trailer van de nieuwe Harlan Coben-serie op Netflix

Vervolg

Nu vraag je je misschien af wat het volgende boek is dat verfilmd zal worden? Je bent niet de enige die zich dit afvraagt. Wel blijven er een aantal boeken over. Coben vertelt aan RadioTimes dat ze op dit moment in Polen aan het filmen zijn en dat er aan een verhaal in Zuid-Amerika wordt gewerkt. Dat klinkt natuurlijk allemaal veelbelovend. Duidelijk voor nu is dat in ieder geval de boeken Six Years en Run Away worden verfilmd, maar of dat nu al zo ver is, is niet bekend. Nog even afwachten dus. Wellicht kun je al aan de slag met de boekenreeks.

Lees ook: Leuk: dít is de officiële trailer van de nieuwe Netflix serie One Day

Foto: Netflix
Bron: Netflix-Nederland

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.