Familie Rutten nog steeds in Poloposos: 'Het is ons levensproject'

Familie Rutten nog steeds in Polopos: ‘Het is ons levensproject’

Het programma Het Spaanse Dorp: Poloposos mag dan voorbij zijn, de familie Rutten is nog steeds hard aan het werk om hun droom te realiseren.

Het programma Het Spaanse Dorp: Polopos mag dan voorbij zijn, de familie Rutten is nog steeds hard aan het werk om hun droom te realiseren.

Camperplaats

Tijdens de serie probeerde de familie een vakantieverblijf in het dorpje op te zetten. Dit lukte met succes. Ook begonnen zij een winkeltje en een camperplaats.

In een interview met Shownieuws vertelt het gezin nog altijd druk bezig te zijn met de camperplaats, wat in hun ogen een moeilijker traject is. “In de realitysoap is de plaats wel geopend en er mogen best wat campers voor één nachtje staan”, vertelt Elisa. “Maar voor alle faciliteiten hebben we de juiste vergunningen nodig. Voor het hele concept ben je hier in Spanje gebonden aan heel veel stempels.”

Stapje terug

Hoewel ze dachten alles rond te hebben, bleek niets minder waar te zijn. De familie had toch nog andere papieren nodig, waardoor ze met het hele traject een stapje terug moesten. “Het geld van de doneeractie staat nog altijd opzij en zal goed gebruikt worden”, vertelt Elisa. “Wij hebben dit absoluut opzij gezet op een aparte bankrekening, zodat het níet verloren gaat en dat we goed van start kunnen gaan en geen problemen gaan krijgen.”

Volgens Elisa is de camperplaats hun ‘levensproject’ en is het de bedoeling dat ze echt een toekomst op gaan bouwen in Polopos.

Bron: Shownieuws
Foto: Cristina Ruiz Foto

Lees ook: Veronika Ricksen-Veselova: ‘Ik mis je nog iedere dag’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen