Martien Meiland (1)

Familie Meiland voorlopig geen verhuisplannen: ‘Maar zeg nooit nooit’

Na meer dan elf keer te zijn verhuisd in zijn leven, is Martien Meiland voorlopig niet van plan om van stulpje te wisselen. Dat vertelt hij in Aran on Tour.

“Ik heb niet meer de behoefte, maar ik zeg wel: zeg nooit nooit.”

Verhuizen

In Chateau Meiland was te zien hoe de familie van het oosten van het land naar Noordwijk verhuisde. In deze villa werden ze echter constant lastiggevallen door fans. “Er was een kleine rotonde voor dat huis, dus die mensen pakte dan de rotonde en gingen stilstaan. En dan, ja nou ja… dat was niet te doen”, aldus Martien. Ook de buren werden er gek van, waarop hij en Erica besloten om een ander huis te zoeken.

Hoewel de twee al vaker zijn verhuisd in hun leven, zijn er nu geen plannen om te vertrekken. “We zitten helemaal goed. We gaan helemaal niks meer kopen voorlopig. Het is zo lekker daar.”

Ik Vertrek

In Aran on Tour rijden de twee onder meer langs het huis waar dochters Maxime en Montana zijn geboren. “Dat was een heel andere periode”, vertelt Martien. “Toen deden we mee aan Ik Vertrek, in 2006 en nog een keer in 2007. Dat was toen al een hele verandering. Wie komt er nou op tv met een programma? (…) Nog steeds denk ik vaak: hoe heeft het zo kunnen lopen, het leven.”

Bron: Aran on Tour
Foto: Talpa

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.