Leuk: er komt een boek over de familie Jelies

Familie Jelies keert terug in Nederland: ‘Druk met voorbereidingen’

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat de familie Jelies naar Spanje emigreerde. Volgende week verruilen ze hun nieuwe land weer even tijdelijk voor Nederland.

Dat laten ze weten op Instagram.

Spanje

Uit het bericht wordt duidelijk dat de familie zich nog altijd prima vermaakt in Spanje. “We zijn lekker met de boot naar een eilandje gevaren”, schrijft moeder Janneke. Dit heeft het gezin alleen gedaan, maar ook met vrienden. “We hadden een prachtige dag op het water en op het eilandje hebben we de kinderen de hele dag niet gehoord. Die kunnen zo lekker spelen met elkaar.”

Jennie en Aida

Janneke laat weten dat de kinderen deze week hun laatste dagen op school hebben voor de vakantie. Hierna zal het gezin tijdelijk naar Nederland terugkeren, naar dochters Aida en Jennie. “Maandag zullen we gaan rijden”, schrijft moeder Janneke. “We kijken er erg naar uit om naar onze meiden toe te gaan. Kan niet wachten om ze weer te knuffelen.”

Volgens Janneke zijn de twee meisjes zo verschillend dat “het gewoon bizar is dat het twee zusjes zijn”. “Waar Jennie mij bijna dagelijks even appt of belt, moet ik bij Aida hopen dat ik haar überhaupt kan spreken.”

De familie kijkt er ook naar uit andere familieleden en vrienden weer te zien.

Bron: Instagram
Foto: KRO-NCRV

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.