Canva1 2021 11 22t093410.573

Kijkers Expeditie Robinson raken niet uitgepraat over ‘valsspelende Sandra’

Gisteravond keken zo’n ruim 1,3 miljoen mensen naar een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Dit keer zorgde vooral Sandra voor veel reacties.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Winnaarseiland

In de uitzending was te zien hoe Sandra, Annemiek en Yuki streden om hun plek op ‘Winnaarseiland’. Zij kregen de opdracht om hun arm zo lang mogelijk gestrekt te houden, met op hun hand een liggend mes. Wie het mes het langst in deze positie kon houden, had gewonnen.

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de opdracht en vooral Sandra maakte de tongen los. Hoewel de tv-kok degene was die de proef won, waren veel kijkers het hier niet mee eens. Volgens hen was duidelijk te zien dat Sandra haar arm niet gestrekt hield, wat tegen de regels was. “Geen terechte winnaar!”, klonk het op het platform.

Bron: Twitter
Foto: RTL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Johan
  Sandra was niet de enige met gebogen armen (alle 3 hielden ze de armen niet gestrekt), dus uiteindelijk wel terecht gewonnen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  expeditie Robinson fan
  Alle 3 de deelnemers hielden hun arm niet recht dus eigenlijk heeft Sandra gewoon gewonnen door de proef het langst vol te houden🤗
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Rick
  Net een stel kleine kinderen. Het is maar een spel.
  Beantwoorden