Ontwerp Zonder Titel (75)

Oelala: déze erotische thriller verschijnt in januari op Netflix

Het nieuwe jaar opent onder andere met een spannende, nieuwe erotische thriller. In dit artikel laten we je de eerste beelden zien.

Olhar Indiscreto

Vanaf januari kun je genieten van een nieuwe spannende, erotische thriller. Het verhaal gaat over Miranda. Ze is een succesvolle hacker en besluit ook het leven van haar buurvrouw te volgen. Ze komt erachter dat Cleo een luxe prostituee is en de beelden die Miranda met haar camera maakt, zijn sexy en opwindend. Als Cleo op vakantie gaat, besluit Miranda om haar baan tijdelijk over te nemen. Of dit een verstandige keuze is moet nog blijken, want ze belandt in een gevaarlijke driehoeksverhouding.

Lees ook: Leuk: de film Zwanger & Co verschijnt deze maand nog op Netflix

Braziliaans

Een Braziliaanse serie, waarbij Olhar Indiscreto ‘nieuwsgierig oog’ betekent. Miranda ziet haar leven plots veranderen als ze besluit een weekend het leven te leiden van de succesvolle prostituee Cleo. Nieuwsgierig geworden naar de trailer?

Bekijk hieronder de eerste beelden:

Lees ook: Déze kerstfilms op Netflix moet je gezien hebben

Tip van de redactie

Met de Essential Pleasure Noé Magic Wand Massage Vibrator laat jij al je remmen los en ontdek je het plezier van sensueel genot! Met een stimulerende kop, zachte siliconen en 20 heerlijke vibraties geniet jij van intense stimulatie. Laat al je zorgen los, kom volledig tot rust en verwen jezelf met deze spannende sex toy.

Massagestaaf Met Clitoris Stimulator
Bekijk bij bol.com

Foto: Netflix
Bron: Netflix-Nederland

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.