De Meilandjes

Erica vertelt hoeveel geld de familie Meiland jaarlijks verdient

Dat het de familie Meiland financieel voor de wind gaat, is vast en zeker geen verrassing. In een interview vertelt Erica om welk bedrag het jaarlijks gaat.

Miljoen

In een gesprek met het zakelijke YouTube-kanaal ‘7DTV’ vertelt Erica dat zij en Martien momenteel tot de best verdienende tv-sterren van Nederland horen. Elk jaar verdienen ze meer dan een miljoen euro met hun werk, en dat geld komt terecht in hun BV. Wanneer presentator Ronnie Overgoor vraagt of het om een miljoenenbedrijf gaat, antwoordt Erica: “Per jaar bedoel je? Dat kun je wel een miljoenenbedrijf noemen, denk ik, ja. Niet heel veel miljoenen hoor.”

Erica laat weten dat Maxime en Montana niet in de BV zitten, maar wel een vergoeding krijgen voor hun deelname aan de realityserie. Hiervoor sturen ze een factuur. “Bij Martien en mij is alles 50/50.”

Plannen

Ook vertelt Erica over hun plannen voor de toekomst. Zo heeft ze onlangs nog een webshop toegevoegd aan hun BV. Precieze details wil ze nog niet vertellen. “Dat komt er ook bij ja.”

Ook is het een optie om de serie Chateau Meiland met de BV in eigen beheer te gaan produceren. Erica: “Ons contract loopt eind dit jaar af, dus het zou kunnen dat we het anders gaan doen.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: Talpa