Emily in Paris

Emily in Paris-fans, opgelet: dít is de trailer van het tweede seizoen

Eindelijk is het dan bijna zover. Het tweede seizoen van Emily in Paris verschijnt over een paar weken. Dít is de trailer.

Emily in Paris

Op 22 december, vlak voor kerst dus, verschijnt het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix. De serie gaat over Emily Cooper die een droombaan in Parijs krijgt aangeboden. Langzaam went ze aan de typisch Franse cultuur en ondertussen leert ze nieuwe vrienden en potentiële liefdes kennen. In het nieuwe seizoen zie je hoe het Emily nu in Parijs vergaat. In het vorige seizoen zag je hoe de knappe onderbuurman van Emily, Gabriel, vertelde dat hij toch niet zou verhuizen naar Normandië. Zou dit betekenen dat Emily en Gabriel gaan daten?

Lees ook: Emily in Paris-fans opgelet: op déze datum verschijnt het tweede seizoen

Nieuwe gezichten

In het tweede seizoen zullen, naast de vertrouwde cast, ook een aantal nieuwe gezichten te zien zijn. Zo is de Britse acteur Lucien Laviscoun te zien. Hij speelt een sarcastisch personage die Emily in het begin niet kan uitstaan, maar waar ze later toch steeds meer sympathie voor krijgt. Ook Jeremy O. Harris en Arnaud Binard zullen hun opwachting maken. We zullen je niet langer in spanning houden.

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen:

Lees ook: Wil je zien: ook déze kerstfilm verschijnt binnenkort op Netflix

Foto: Netflix
Bron: Shemazing.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *