Een huis vol - Familie Jelies

Een Huis Vol-familie Jelies geeft update vanuit Spanje

Begin dit jaar maakte de familie Jelies, bekend van Een Huis Vol, het rigoureuze besluit om naar Spanje te emigreren. Hoe gaat het nu met hen?

Al eerder was te zien dat de familie Jelies het afscheid lastig vond, zelf wilden ze het ook liever niet zo noemen. De reis naar Spanje toe was wennen voor iedereen, niet alleen het afscheid maar ook de trip naar het zonnige zuiden was nogal gecompliceerd. Ondertussen maken ze het goed.

Met het vliegtuig
Het gezin vloog in juli naar Spanje, volgens moeder Janneke was dat nog wel een hele opgave. “Het was moeilijk, maar ook mooi. Het is geen afscheid, maar een tot ziens”, zei ze destijds op haar Instagram-pagina. De reis zelf ging gelukkig wat soepeler. “De oudste meiden hebben wel zo goed geholpen met de kleintjes. Het ging echt heel goed in het vliegtuig, Johni heeft heerlijk geslapen. Maar het mooiste was natuurlijk aankomen en dat daar Johan stond om ons op te wachten.”

Luister hieronder naar Veronica Superguide kijkt Boer zoekt Vrouw, dé podcast die elke week een rondje langs de boerenvelden maakt zodat je op de hoogte blijft van álles rondom BzV!

Lekker vertoeven
In datzelfde Instagram-bericht zei moeder Janneke dat de families Jelies het goed maakt in het zonnige Spanje. “Wat is dit genieten, de kinderen horen we niet. Natuurlijk is het niet perfect en zijn er echt wel dingen waar we nog tegen aanlopen en wat tijd gaat kosten. Maar we genieten volop met elkaar van elke minuut.” Nu laten ze weer via een ander bericht weten dat Jennie werk heeft en dat het gezin wel kan wennen aan een leven in het zonnige land. “En oh wat genieten wij van onze Jennie. Zodra ze tijd heeft, zit ze heerlijk te zingen op haar nieuwe kamer.”

Bron:Veronica Superguide
Foto: KRO-NCRV/Stijn Ghijsen

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.