'Echte Gooische Moeder' Leslie

Echte Gooische Moeder-Leslie viert bijzondere mijlpaal

Leslie Keijzer, bekend van Echte Gooische Moeders, deelt fijn nieuws op Instagram: na het overwinnen van haar vliegangst genieten zij en haar gezin voor het eerst van een verre vakantie.

Het is voor haar een bijzonder moment.

Vliegangst

Na het overwinnen van haar vliegangst afgelopen jaar vloog Leslie voor het eerst naar Ibiza om haar vriendin Florine op te zoeken. Nu deelt de realityster een nieuwe mijlpaal: ze is voor het eerst met haar gezin op een verre vakantie naar Zanzibar gegaan.

Business class

“Ik ben trots dat we hier kunnen zijn! Wie had dat ooit gedacht: lees 9 uur lang in een vliegtuig”, aldus Leslie bij een aantal beelden vanuit het toestel. Te zien is hoe het gezin business class vloog. De realityster legt uit dat dit een bewuste keuze is geweest. “In mijn geval dacht ik aan meer ruimte, minder mensen om je heen (in mijn hoofd denken dat we maar met 30 mensen vliegen), minder wachttijd en tenslotte heb ik er meer dan tien jaar voor kunnen sparen.”

9 uur

Helemaal nuchter, heeft ze het niet gedaan. “Lang leve de slaappillen en alcohol”, grapt ze. (…) “Als er turbulentie was (helaas vrij veel) deed ik alsof ik een safari aan het rijden was met Moises. Ooooh weer een hobbel, hop hop daar gaan we.”

Inmiddels is het gezin een week op Zanzibar, waar ze enorm aan het genieten zijn.


Bron: Instagram
Foto: Instagram

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.