Dries Roelvink met zijn zoon Donny Roelvink

Donny Roelvink blijft positief na kankerdiagnose: ‘Dit soort dingen maken je uiteindelijk sterker’

Het is even schrikken als er teelbalkanker bij Donny Roelvink wordt geconstateerd. Inmiddels is de jongste Roelvink-telg onder het mes gegaan en ziet hij de toekomst positief tegemoet.

Donny Roelvink wil positief blijven

‘Rechtdoor is de enige manier’ is de insteek van Donny. Na de kankerdiagnose laat hij zich niet gek maken, maar gelukkig zijn de vooruitzichten zelf ook positief. Dat vertelt hij in gesprek met RTL Boulevard.

“Het is gek met dit soort dingen. Ik voel me heel goed, maar er was iets in mij dat niet goed was. Dat is nu weggehaald. Ik ben geopereerd en eigenlijk alles wat er kon gebeuren, was positief”, vertelt hij. Een grote opluchting, want er zijn geen uitzaaiingen en zijn bloedwaarden zijn goed.

Tumor

Het is nog afwachten of Donny een kwaadaardige tumor had. “Dat wordt nu getest en daar hoor ik volgende week meer over voor eventuele nabehandelingen, maar ook daarin sta ik heel positief.” De kanker is vooralsnog goed behandelbaar. “Ik ga gewoon door. Alleen met die instelling ga je het trekken.”

Sterker

Donny verwacht dat hij sterker uit de strijd komt. “Ik heb soms het gevoel dat dingen moeten lopen zoals ze lopen. Ik heb ook het gevoel dat dit soort dingen je uiteindelijk alleen maar sterker maken, dus ik ga er met een positieve blik naartoe werken.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP