Doen deze BN’ers mee aan Wie is de mol?

Er zijn altijd fans die extra oplettend zijn als het gaat om BN’ers en Wie is de mol. Op Twitter werden al lijstjes gedeeld met mogelijke kandidaten. De opnames voor het nieuwe seizoen zijn meestal in mei. Nu dus. En er zijn een paar ‘grote namen’ die opvallend stil zijn. Zo is zanger Jamai Loman…

Er zijn altijd fans die extra oplettend zijn als het gaat om BN’ers en Wie is de mol. Op Twitter werden al lijstjes gedeeld met mogelijke kandidaten.

De opnames voor het nieuwe seizoen zijn meestal in mei. Nu dus. En er zijn een paar ‘grote namen’ die opvallend stil zijn. Zo is zanger Jamai Loman al 6 dagen niet meer op Instagram gezien. Ook Barry Atsma is al een week niet gespot (maar niet dat wij het erg zouden vinden als we hem volgend seizoen in Wie is de mol zien…). Abbey Hoes is ‘vermist’ sinds 13 mei en Jim Bakkum sinds de 15e. Anouk Maas (gtst) post opvallend weinig.

Ruud Feltkamp (gtst) gaat nog een stapje verder, want hij is namelijk sinds 1 mei niet meer gezien op Instagram. En ook actrice Eva van de Wijdeven laat sinds 20 april niks meer van zich horen.

Zomaar een paar namen die nieuwe kandidaten zouden kunnen zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen