'Een Huis Vol': de familie Blom

Dochter nieuw gezin ‘Een Huis Vol’ op 6-jarige leeftijd overleden

Binnenkort doet een nieuwe familie haar intrede in een nieuw seizoen van ‘Een Huis Vol’: de familie Blom. Nu blijkt dat zij een heftig verhaal met zich meedragen.

In het verleden hebben ze namelijk afscheid moeten nemen van hun 6-jarige dochter Miriam. Dat laten ze weten op de website van omroep KRO-NCRV.

Maaren en Gerdien

Het is inmiddels zestien jaar geleden dat vader Maarten en moeder Gerdien elkaar leerden kennen. Het is geen liefde op het eerste gezicht, maar na drie dates slaat de vonk toch over. Inmiddels heeft het koppel acht kinderen.

Geloof

“We zijn maatjes, delen de hoogte- en dieptepunten. Wat ons echt verbindt, is het geloof”, aldus de twee. Het geloof heeft hen ook enorm geholpen om het overlijden van hun dochter Miriam een plek te geven.
“We merken hoe dankbaar we zijn dat onze dochter Miriam, die wij verloren zijn, bij God is. God draagt ons, zelfs door de dood heen.”

“Je kunt al je liefde aan iemand geven, maar de basis en het fundament is voor ons God. God vormt de basis van ons gezin.” De ouders dragen nog altijd een ring als herinnering aan hun dochter.

Bron/foto: KRO-NCRV/Stijn Ghijsen

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.