Bridgerton

Dít zijn de nieuwe castleden van het tweede seizoen van Bridgerton

Eerder vertelden we dat Regé-Jean Page niet te zien zal zijn in het tweede seizoen van Bridgerton. Gelukkig zijn déze nieuwe castleden wel te bewonderen.

Seizoen 2

Afgelopen week kwam het slechte nieuws naar buiten dat Regé-Jean Page niet te zien zal zijn in het het tweede seizoen van Bridgerton. Jammer voor de fans, maar gelukkig hebben we ook goed nieuws. In het tweede seizoen draait het namelijk om Anthony Bridgerton en de zoektocht naar de ware liefde. Het seizoen is gebaseerd op het boek The Viscount Who Loved Me van Julia Quinn. In het tweede seizoen zullen drie nieuwe personages te zien zijn.

Lees ook: Op je bucketlist: je kunt nu in dít landhuis slapen in de stijl van Bridgerton

Jack

In de zoektocht van Anthony Bridgerton naar zijn burggravin leert hij twee zusjes kennen. Dit zijn Kate en Edwina Sharma. Deze twee personages worden gespeeld door Simone Ashley en Charithra Chandran. Wie de boeken van Bridgerton kent, weet dat Anthony zijn hart eerst zal verliezen aan Edwina, waarna hij gevoelens krijgt voor oudere zus Kate.

Het derde personage die te zien zal zijn in het tweede seizoen, is Jack. Deze rol wordt gespeeld door Rubert Young. Deze acteur was te zien in onder andere de BBC-dramaserie Merlin. Wie het personage Jack precies is, is nog onduidelijk. Hier komen we vast snel genoeg achter.

Fans kunnen niet wachten op seizoen twee, maar toch moeten ze nog even geduld hebben. De bedoeling is dat de opnames deze lente van start gaan.

Lees ook: Balen voor Bridgerton-fans: Regé-Jean Page keert niet terug in seizoen 2

Foto: Netflix
Bron: Netflix-nederland