Dit is het mooiste Instagramaccount dat je ooit hebt gezien

Dit is het mooiste Instagramaccount dat je ooit hebt gezien

Nee, we hebben niet over een account vol perfectie plaatjes met bikini’s en palmbomen. Dit Instagramaccount is een waar kunstwerk.

Nee, we hebben niet over een account vol perfectie plaatjes met bikini’s en palmbomen. Dit Instagramaccount is een waar kunstwerk.

27 kunstwerken op 1 Instagramaccount

We weten vrij weinig over de kunstenaar, maar op het acccount @dutchdesignerdrugs zijn in één klap duizenden foto’s gedeeld. Dit gaat natuurlijk helemaal tegen het ritme van Instagram in, omdat iedereen altijd braaf een plaatje per keer plaatst. Als je door het account scrollt kom je allemaal foto’s tegen die met elkaar verbonden zijn en wel 27 prachtige kunstwerken vormen.

Draai je telefoon

Om deze kunstwerken goed te kunnen zien, moet je je telefoon horizontaal draaien. Dit mooie account gaat dus volledig in tegen de manier hoe wij Instagram dagelijks gebruiken. Een mooie tegenbeweging dus! Scroll zelf maar eens door dit mooie account. Het is echt de moeite waard!

Screenshot van het account: als je je telefoon draait krijg je 27 kunstwerken te zien. Dit is er één van.

Een lose ‘tegel’ van dit account zie je hieronder. Zonder alle andere foto’s kun je nog niet zien wat het kunstwerk voorstelt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 27 paintings (@dutchdesignerdrugs) op

Volg jij ons al op Instagram via @vriendin_nl?

Lees meer

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

SCHRIJFWEDSTRIJD ? Heb jij er altijd al van gedroomd om schrijfster te worden? Of loop je al een tijdje rond met een verhaallijn in je hoofd? En zijn thrillers helemaal jouw ding? Dit is je kans! Doe mee met de schrijfwedstrijd van Vriendin en BookSpot Gouden Strop en wie weet staat jouw verhaal binnenkort in Vriendin! Het winnende verhaal komt in Vriendin 31, die 30 juli in de winkel ligt. Niet alleen zetten we het beste verhaal in Vriendin, de winnares mag de winnaar van de BookSpot Gouden Strop 2019 ontmoeten én wint een boekenpakket van de complete shortlists van de BookSpot Gouden Strop en de BookSpot Schaduwprijs. Kijk in de link in bio hoe je kunt meedoen @bookspot #schrijven #vriendinnl #vriendin #schrijfwedstrijd #verhalen #verhaal #thriller #leuk #actie

Een bericht gedeeld door VriendinNL (@vriendin_nl) op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen