Prince Charming

Vrijgezelle mannen, opgelet: dít is de nieuwe Prince Charming

Vorig jaar was Prince Charming een groot succes op Videoland. In het nieuwe seizoen zal de 28-jarige Chris te zien zijn als hoofdrolspeler.

Dat maakt de streamingdienst zojuist bekend.

Chris

In Italië zal Chris op date gaan met verschillende vrijgezelle mannen om zijn ware liefde te vinden. “Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is”, vertelt hij. “Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

Hardlopen

Chris komt uit een klein dorpje in Limburg. Vervolgens heeft hij een tijd lang in Utrecht gewoond, en woont sinds kort in Amsterdam. Hij is werkzaam als HR Development Adviseur bij een accountantskantoor en in zijn vrije tijd vindt hij het leuk om hard te lopen. Hij doet dit fanatiek: zijn doel is om één keer per jaar een marathon te lopen.

Het eerste seizoen van Prince Charming was vanaf eind vorig jaar te zien op Videoland. Toen was te zien hoe Marvin op zoek ging naar de liefde. Hoewel hij koos voor een andere man, kreeg hij na de opnames een relatie met deelnemer Ferdi. Het koppel is nog steeds gelukkig samen.

Bron:AD
Foto: Videoland/Jasper Suyk