disneyland hotel

Zien: het iconische Disneyland Hotel heeft een make-over gekregen

Wie weleens in Disneyland Paris is geweest, kan het zich vast nog herinneren: het Disneyland Hotel bij de ingang. Wist je dat deze volgend jaar heropent en een heuse make-over heeft gekregen?

En geloof ons, dat wil je zien – én beleven.

Disneyland Hotel

Het vernieuwde 5-sterren Disneyland Hotel zal op 25 januari 2024 de deuren heropenen. De hele binnenkant van het hotel heeft een grote
transformatie ondergaan: van de spectaculaire lobby tot de weelderige kamers en suites. Alles staat in het teken van de koninklijke Disney Figuren. Denk aan Assepoester, Frozen, Koning Arthur en Vaiana. Dat belooft heel wat magische momenten en onvergetelijke ervaringen.

Koninklijk thema

Het koninklijke thema is terug te vinden in de lobby, restaurants, bar en lounges. Ook biedt het hotel een uniek entertainmentprogramma waar de geliefde koninklijke Disneyfiguren, Micky, Minnie en hun vrienden je zullen verrassen.

Alle 487 kamers en suites – 346 Superior kamers, 82 Deluxe kamers, 41 Castle Club kamer, 16 Signature Suites, 1 Princely Suite en 1 Royal Suite zijn volledig opnieuw ontworpen en bevatten allerlei luxe voorzieningen. Hiermee zijn de kamers ansich al een hele belevenis!

Kinderen

Heb je kinderen? Dan is het hotel al helemaal een aanrader. Zij worden verwelkomd als heuse prinsessen en prinsen tijdens hun verblijf. Er zijn zelfs ruimtes speciaal voor kinderen, zoals de Royal Kids Club, waar ze volledig worden meegenomen in de magie dankzij augmented reality en onvergetelijke ontmoetingen. Bij My Royal Dream kunnen kinderen ‘getransformeerd’ worden tot hun favoriete Disneyprins- of prinses met koninklijke kapsels, speciale outfits, accessoires én een beetje elfenstof. Hoe leuk is dat!

Ook aan de andere gezinsleden wordt gedacht: zo kan de hele familie samen genieten van een behandeling in de Disneyland Hotel Spa by Clarins. Daarnaast zijn er speciale ruimtes die zijn ingericht om te ontspannen.

Koninklijke behandeling

Wat je nog meer kunt verwachten? Een échte koninklijke behandeling. Vanaf het moment dat je het Disneyland Hotel binnenstapt, word je gezien als prins of prinses. Zo staat er een Royal Greeter klaar die je begroet bij binnenkomst en is er een conciërge die inspeelt op al jullie behoeften. Wil je nog meer inzicht in het hotel, dan kan één van de Story Keepers je door alle ongelooflijke details en verborgen juweeltjes leiden.

Benieuwd geworden? Je kunt hier alvast een verblijf reserveren. 2024 wordt dan gegarandeerd een magisch jaar!

1 Interior Lobby

2 Restaurant La Table De Lumière

3 Rooms The Deluxe Room

4 Rooms Cinderella Signature Suites

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.