Deze films en series verschijnen in december op Netflix

De dagen vliegen voorbij. Ineens is het alweer december! En dat betekent dat er weer veel nieuwe titels op Netflix verschijnen. Hint: er zit een heel fijne kerstklassieker tussen.

De dagen vliegen voorbij. Ineens is het alweer december! En dat betekent dat er weer veel nieuwe titels op Netflix verschijnen. Hint: er zit een heel fijne klassieker tussen.

Series

Dogs of Berlin
Deze Duitstalige serie speelt zich af in de onderwereld van Berlijn. Als een Duitse voetballer met een Turkse achtergrond vermoord wordt, duiken twee politierechercheurs in de onderwereld om de moord op te lossen. Iedereen lijkt bij de zaak betrokken te zijn: van de Berlijnse maffia tot voetbalhooligans en schimmige politici. Vanaf 7 december te zien.

 

The Innocent Man
Deze zesdelige documentaire is gebaseerd op het gelijknamige non-fictie boek van John Grisham. In de jaren ’80 werden twee moorden gepleegd in het plaatsje Ada, Oklahoma. Dit leidde uiteindelijk tot een reeks omstreden gebeurtenissen. Helaas is er nog geen trailer beschikbaar. Vanaf 14 december te zien.

The Protector
Houd je van sci-fi- en fantasy? Dan is deze allereerste Turkse Netflix-serie iets voor jou. Hakan lijkt een normale jongen, maar hij blijkt duistere krachten te hebben. Istanbul wordt bedreigd door onsterfelijke wezens en alleen hij kan de stad hiertegen beschermen. Vanaf 14 december te zien.

Ook leuk: Deze series en films verschijnen in november op Netflix

Series met een nieuw seizoen:
– Prison Break, seizoen 5 en 6 (1 december)
– The Ranch, seizoen 3B (7 december)
– Fuller House, seizoen 4 (14 december)
– Travelers, seizoen 3 (14 december)

Films

Hacksaw Ridge
Deze film draaide in 2016 in de bioscoop en vertelt het waargebeurde verhaal van Desmond T. Doss. Deze Amerikaanse legerdokter weigert om tijdens de Tweede Wereldoorlog wapens te dragen. Toch wist hij tijdens de slag om Okinawa 75 mannen te redden. Wat ons betreft een film die je gezien móet hebben. Vanaf 1 december te zien.

 

Mowgli: Legend of the Jungle
Na Disney komt nu ook Netflix met een live-action versie van The Jungle Book. Mowgli groeit op in de jungle, maar hoe ouder hij wordt hoe meer hij zich afvraagt waar hij thuishoort: in de jungle of tussen de mensen? Alleen de trailer ziet er al fantastisch uit. Vanaf 7 december te zien.

 

Bridget Jones: The Edge of Reason
We zeiden het toch? Deze maand verschijnt er een echte klassieker op Netflix. Perfect voor de kerstdagen! Bridget Jones is eindelijk samen met haar grote liefde Mark, maar begint dan ineens te twijfelen over haar relatie. Vanaf 7 december te zien.

 

Ook leuk: Deze series en films verschijnen in november op Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen